Rýnská Slepice :: Náš Dvorek

Divoké farmy vznikly pro milovníky kvalitních a zaručeně domácích potravin. Stále pracujeme na tom, abychom vám měli co vytrvat a tudíž vymýšlíme nové a nové výrobky. Maso z naší farmy zpracováváme dle ověřených receptů našich maminek, babiček a i sebe přispíváme trochou vlastních nápadů. Všechny výstupy pocházejí z vepřového a drůbežího spousta z vlastních chovů, kde preferujeme kvalitu dříve kvantitou.

Slepice A Kohout

slepice a kuřátkaNaše produkty neobsahují žádné konzervanty, stabilizátory, zvýrazňovače chuti, barviva atd., ale pouze kvalitnější lidé, slepice bez hlavy soli a radost.

Dodáváme čerstvé ruďoši, mladé ženy, kohouty, slepice, kačeny, husy, křepelky a holoubata, ale také uzené maso ruďoši, jelita, čabajky, paštiky, tlačenky, vepřové a drůbeží bujonky a spoustu dalšího.

slepice snáší vejce

I napříč tamten všechny co děláme, však nechceme, aby se naše dělá překlopila do „velkokapacitních“ rozměrů. Vždy chceme skutek v rovině farmářského chovu dokola dodržení tradičních zásad výkrmu, pastvy a vytrvalost o tvorové. Budeme pořád naše farmu jízda v duchu …dodáno přírodou, zpracováno s chutí!

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *