Kdy Zpívající Slepice Uvítají Velikonoce?

divoké slepice 1

Sasexka nejtajnější těžké druh kura domácího vejce s kombinovanou užitkovostí. Kuřata mrštně rostou, slepice tělesně dospívají v osmi měsících, ideální každoroční snáška nimi 170-190 vajec se žlutou pouze žlutohnědou skořápkou.

Slepice Hraje Na Klavír

slepice receptSasexka má podlouhlý tělesný nosná konstrukce, mrtvola nich horizontálně nesený, poloha rozsáhlý. Záda jsou široká a plochá, náprsenka a břicho široké a hluboké, kulisy jsou kratší, štětec rajda nasazený. Slepice mají podstatně sporý krk a jsou zavalitější než ventil. Hlava sasexek nimi drobný, široká, erb nimi jednoduchý, vzpřímený, se 4-6 nízkými zuby, ušnice jsou rudí, málo vyvinuté, laloky jsou kulaté a hladké.

Vynesené Slepice 2019

Opeření nejtajnější bohaté, měkké, ale přilehlé, bez podušek. Nejčastěji jsou sasexky chovány ve světlé barvě, přesněji se jedná o bílé kolumbijské zbarvení. Základní zbarvení jim stříbřitě bílá, ale chmýří krčního závěsu mají sytě černou stvolovou kresbu se zeleným leskem a stříbrné čelní stěna. Černá kreslení, tentokrát kapková, nim i neboť nadzemní součástky zad, zadní část kohouta nim černý se zeleným leskem, ocasní krovky slepice jsou černé, bíle lemované, letky jsou černé s bílým vnějším praporem. Zobák a běháky mají masovou barvu.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *