Slepice Pečená Na Kostičkách. Podáváme S Rýží

Abychom vy skoro v úvodu neodradili, splatnost prozradíme, že ti „kostičky“ jsou vyrobeny z jedlých a dobrých surovin. A slepice proto získá docela jinou šmrnc i vůni, než za jakou jste zvyklí povídat u klasické slepice na paprice.

Co budou požadovat

slepice v nouziSuroviny:

– 1 velká slepice i 2 rozměr postele,
– 5 sázecí lopatka,
– 3 mrkve,
– 300 g slaniny,
– 2 cibule,
– chlorid sodný, paprika, voda dál vaření slepice.

Postup

slepice hedvabnicky

Slepici uvaříme blízce doměkka – v závislosti před stárnutí slepice určitý člen může být i několik hodin. Ovšem vodu poté nevyléváme, ale uvaříme z ní slepičí polévku (viz větší počet vydržení). Mezitím sobě připravíme kostičky z brambor, mrkve, slaniny a cibule. Brambory a mrkev oškrábeme a nakrájíme dál kostičky rozměry cca 0,5 x 0,5 cm. Slaninu taky nakrájíme neboť kostičky a cibuli oloupeme a také nakrájíme nahoře kostičky. Do pekáče nasypeme všechny surovina v kostičkách, promícháme, vyjádření druhého pádu ně položíme rozporcovanou uvařenou slepici, osolíme, opeříme a dáme péct do trouby ze circa 30-40 minut. Podáváme nejlépe s rýží.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *