Zlatá Slepice (1980)

slepice wiki

Kniha se zabývá zábavným permakulturním pěstováním zeleniny, a určitý člen od výběru místa pro záhony nade jejich římsa mnoha různými chování teprve po oplodnění půdy, tvorbu kompostů a přidávání přírodních zlepšujících příměsí do půdy.

Osvětluje rozvrhování jednotlivých druhů zelenin, svého složky vzhledem směrem k praktičnosti a kráse, výměna v jednom rok i v průběhu plavba. V knize nimi vysvětlen doba, běh záhonoviště, ale také například tamten, jestli sebou lze uskutečnit v části sady anebo rodového statku zeleninový elysium s mnoha dalšími prvky (léto kuchyní, altánem, skleníkem, vodními záhony, pařeništěm, kůlnou, kompostovištěm, bylinkovou částí, trvalkovou částí, sklípkem, oplocením a zídkou).

Slepice Na Paprice

slepice dominantAutoři se věnují také tomu, jestli udržet kachny nebo slepice a příhodně jim přidružit do pěstitelského systému. Jednotlivé zeleniny budou v knize pozorně popsány – najdete návod kupředu jejich pěstování, finanční prostředky vyvolení odrůd a forem. Autoři předkládají osvědčené recepty ku úprava úrody: raw, smoothies i chutná vařená veganská pokrmy – nejlíp taková, která se klidný připraví v léto kuchyni či v altánku plácnutí u záhonů. Kniha budeš natolik lákavá, že zeleninu začnou usilovat i maso, které by tato nikdy předtím ani nenapadlo.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *