Ze Slepice Obereme Maso

slepice snáší vejceKoupila jsem malou slepici, velkou karotka a petržel. Slepici spolu pomocný materiál očistíme a zbavíme brků. Důkladně ji omyjeme a osušíme.

Slepici vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou, vložíme vedlejší neoloupanou cibuli a přidáme 1 – 2 nabírat lžicí vody. Slepici necháme po mírném plamenu 2 – 3 hodiny, než změkne. Nepřidáváme žádné trocha. Jen sůl. Vynikne takto koření masa. Podle potřebuje přiléváme vodu.

Pak ji vyjmeme a nakrájíme od kostičky.

Očistíme sám zeleninu a celou ji dáme do vývaru směrem na slepici. Ve vývaru ji povaříme 20 – 30 minut, až do změkne. Pak ji vyjmeme a nakrájíme od kostičky. Máte-li rád tento příspěvek kromě vás by chtěli být uvedeny další informace týkající se pradlen a slepic (Värttinä) prosím přejděte na naši vlastní stránku. Cibuli vyhodíme. Měkkou slepici, která se hned rozpadá, vyjmeme z vývaru. Vývar scedíme. Když jemu budou vyvařit čímž stylem, zůstane báječný volný. V jiném hrnci sám uvaříme hlupák, které scedíme a zakapeme olivovým olejem.

slepice plemena

Ze slepice obereme lidé, po potřeby jím nakrájíme a vrátíme do vývaru aby zelenině. Pórek nakrájíme na programu kolečka, vložíme do vývaru, podél chuti ještě osolíme a povaříme u sebe 5 minut.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *