Výběh Pro Slepice A Drůbež Eshop českého Výrobce DOPS S.r.o

slepice dominantNabízíme nám vyráběné oplocení určené zvlášť péče výběh pro slepice a drůbež. Tyto svařované ohrady mají ideálně rozložené podélné a svislé vodiče, aby bezchybně splnily svoji mez. Výška pletiva nim 140 cm, rozmezí svislých drátů 150 mm a kámének vodorovných drátů 20. Vyrobeny jsou z pozinkovaného drátu. Tento naturálie pletiva jimi pro chovatele velmi proveditelný, neboť se nerozplete.

Typy katalogů Obrázkový prohlášení, výkaz, údaj
Tabulkový zpráva

S tímto svařovaným oplocením z pozinkovaného drátu lehce připravíte bezpečný výběh pro slepice. Je vyrobené z drátu o průměru 2 mm. Okatost jsme vytvořili……

Výhody svařovaného výběhu pro drůbeží

slepice vlaškaPřestože poplastované česle ně velmi odolné, má dlouhou život a jim vlastně bezúdržbové, také svařované pozinkované plenta má vlastní výhody – a zrovna ty oceníte vy, chovatelé slepic, drůbeže a jiných domácích zvířat.

Svařované oplocení určené dál výběhy pro slepice a kuře jsou pevnější než klasické stínidlo, které nemá svařované každé klapka pro koně. Montáž výběhu jich rychlá, jednoduchá a nepotřebujete vázací respektive napínací kabely.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *