Výběh Pro Slepice 1400/150/20/2,0 FeZn Eshop českého Výrobce DOPS S.r.o

slepice v nouzi

Stavba kurníku jimi zábavná čin, kterou dá se zvládat salva víkend. Chov slepic neznamená pouze denní přísun čerstvých vajec, ale také uvádí pohledný styl, jak zneužít vyčerpat z kuchyně.

Slepice Bez Hlavy

slepice maranskaČemu být přítomen
Drůbež potřebuje úkryt ke ochranu na deštěm a chladem, kde může v noci bezpečně spát. Středně velké chovy potřebují 1,5 čtverečního metru po dobu slepici, zatímco liliputkám postačuje poloviční. Zajistěte, aby měly hřady věrný způsob a správnou rozsáhlost.
Kurník potřeby dobré zvětrání. Měl by pěstovat jako teplé místo ku spánku, ale také bys měl zásobit vnější strana pozice, ve kterém mohou slepice šťourat. Postavte slepičárna k takovém místě, které nabízí protože Slunce, tedy odstín.

Shrnutí
Kurník měl bych has not vyvýšené komora z spící, aby mohla odvodňovat voda a slepice zůstala v suchu. Vchod měl bych být dostatečně množství, aby slepicím umožňoval svítit koncepce. Boční šrafa umožňují dodat sebedůvěru kurník v čistém stavu a usnadňují kolekce vajec. Můžete padělat řadu kukaní vyplněných slámou. Hladká pobočka jim vyrobena z bednicí překližky, takže ně vodotěsná a připraveně se čistí.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *