Slepice V Nouzi

slepice hra na hlas

Aktivisté Hnutí Duha zachránili šest stovek slepic, které by jinam skončily směrem k jatkách. Vykoupili a rozvezli je do násobný než padesáti nových domovů.

Slepice A Kostelník

jak chovat slepice

„Když bytost dělá cokoliv smysluplného, poštvat se díky tomu pozná se spoustou pozitivních a skvělých lidiček. To jim na tom, aspoň pro nás, stejně cenné jako samotná přetrvávání slepičích životů,“ vysvětluje svou motivaci Petr Dobrý z projektu Slepice (Navštivte následující webovou stránku) v nouzi.

Akce pro slepičky

Vykoupeno byla přibližně 620 slepiček, které našly rozmisťování v 53 nových domovech. Předávka bylo zapřičiněný ve velkochovu a pozice 17 místech po Čechách. Na akci se podíleai 3 auta, která najela 1500 kilometrů, 3 ovladače, 3 závozníci, 5 dalších pomocníků ve velkochovu a dobrovolník o informační technologie.

Záchrana se podařila

„Moc dík všem těm dobrovolným řidičům, závozníkům, telefonistům, organizátorům, chytačům, fotografům… a samozřejmě novým adoptivním rodičům, kdo museli každou hodinu ve směru náš zpožděná vozy věky předpokládat, že se ono podařilo. Všichni byli báječní,“ hodnotí akci Petr Dobrý.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *