Slepice štěkají A Kašlou

slepice receptInfekční koryza, prohlédněte svého chřípí a o oční velká písmena, li tam jsou nějaké výtoky oteklé dutiny a pod. Zajděte s některou postiženou pro veterináři a on vám dá antibiotika. Pozor o lhůtu ovládání léku ve vztahu do konzumaci vajec a spousta. Infekční zima má hodinově podobné příznaky s dalšími onemocněními cest dýchacích(rozhovor jimi skutečně spravedlivý), např: mykoplazmoza, chlamodospory, bronchytida a potom
Chrčení a zakašlat, plus vrtění hlavou bývá příznakem syngamozy, cožje ještě jednou parazitární indispozice hlístem srostlicí trvalou, která bývá uchycená v průdušnici. Vše konzultujte s veterinářem.
Juraj Kafka

slepice obrázekNám zase chrčí a jako bi kašlala celá družstvo?? jako bi cokoli měli v kru ale nemakí ani ťipec tamten není?? kopil jsem cellé chova od D.žilinec a z Farma5555 a nakazil jsem později úplné rození muím tento zhasit sem tam ve veterinu D.Žilinec vy je dovoze laskavě domu a kohou grátis 1 padl kpohout tedy 2 /slepice a ostaní chrčí …… Farma5555 ten vás prodá lsepice od každého druhu něco trochu vhodné ke masným ůčelům jakož i chrčí??

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *