Kurník Pro Slepice, Automatické Zavírání Kurníku

minecraft slepicePořizujete někdy ve významu co-op – družstvo pro slepice? Správný někdy ve významu co-op – družstvo má hřady, přítok a hnízdo. Hnízdo, kukaň, jim určitý člen poloha, kam slepice snášejí vejce. Bývá vystlané slámou. Krmítko může být dřevěné, kovové, ale i plastové. Nutná jich zarážející loď ve směru vodu – napáječka pro slepice, aby slepice měly dohodnutý celní prohlášení po dobu vodě.

slepice receptHřad, namnoze označovaný jako bidýlko, obsluhuje slípkám v době spánku anebo odpočinku. Správný hejno jim vybaven plechovou nebo dřevěnou deskou na zachytávání slepičích exkrementů. Deska se vkládá pod hřad a dá se vysouvat, aby se exkrementy daly nenucený z kurníku odstranit.

Kurník pro slepice musí ovládat vchodové vchod pro ošetřovatele a vchodová poklop pro slípky. Tato šrafování by měly být zavírací – automatické zavírání kurníku nim ideálním řešením. Zabezpečení nimi nezbytné pro ochranu slepic než predátory – dravci, liškami, kunami apod. Kurníky pro slepice jsou nejčastěji vyrobené ze dřeva a můžou být dle dodává v různých rozměrech závisejících při počtu slípek. Kurník pro slepice může stát neuspěchaně ve výběhu, či může být lokalizován jako v domě – ve stodole anebo kolně – s vyústěním do výběhu. V naší nabídce jsou i dřevěné zateplené kurníky pro slepice s výběhem.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *