Hlavy Států Jak Zmoklé Slepice! Jen Putin Přihlížel Pod Deštníkem – NOVA Sport

Hlavy států zatímco zmoklé slepice! Jen Putin přihlížel pod deštníkem

slepice evelínaFrancouzský prezident Emanuel Macron pospolu s chorvatskou prezidentkou Kolindou Grabarovou Kitaričovou zůstali zmoklí jak slepice, Vladimir Putin vytrval uschlý. Vtípky dál východ deštník při závěrečném ceremoniálu MS se sbíhají ze všech stran.

Celé šampionát světa tento měl ruský prezidentka Vladimir Putin pod kontrolou. Chválu slyšel ze všech stran. Jenže nakonec přišel poslední ceremoniál a s jeho ostudy vrch.

Slepice Na Prodej

Za vším byli nenadálá okapová trouba, která se ke stadion v moskevských Lužnikách přihnala. Hlavy států Francie a Chorvatska zůstaly při pódiu napospas šílenému lijáku. Ještě že byl Macronův šat z dobrého materiálu a chorvatská předseda šťastně zvolila svou róbu do sportovního stylu.

Diplomatic relations are on display. Vladimir Putin couldn’t even provide his counterparts an umbrella?? Talk about Russian hospitality. #WorldCupFinals #CRO #FRA pic.twitter.com/4w7oA6d74G

Slepice V Kleci

slepice na paprice

Než bodyguardi sehnali deštníky, byl pozdě. To chránič Vladimira Putina zvládl vše vpřed jedničku a ruský předseda přežil bouřka skoro bez úhony.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *