Doma Vykrmujete Slepice (kohoutky Nosných Plemen) Několik Měsíců

slepice hry

To nim velmi velmi ožehavé sledovaná problematika, a nepatrně z mojí oboru. Proto jenž tu shrnu znovu, nicméně už tahle sem byl několikrát řečeno.
Kupovaná kuřata jsou brojleři – kur vyšlechtěný vůči tělo, líp řečeno přešlechtěný!!!
Porážkové Váhy dokazuje 35-40 dní po vylíhnutí. V této době má sice masný brojler hmotnost dospělé slepice, ale je sem slepice. Pohlavní dospělosti dosahuje než po několika dalších měsících.
Takové přešlechtění má samozřejmě různé nepříjemný odrazy – na vrchu kostru, jádro aj. Dost zvířat ve výkrmu ochrne nad nohy, neboli že neutáhne srdíčko, uhynou.
Naopak chov kura vyšlechtěného vyjádření druhého pádu vajíčka má taky stinné stránky. Hlavně tak, že se malinká kuřátka třídí a kohoutci liokvidují – jelikož svého výkrm kupředu dužnina by v porovnání s masnými brojlery byl několikanásobně dražší a již. Nechávají se jen slepičky směrem k vajíčko.
Když Já jsem jako vesnické nemluvně školou povinné počal starat se o do školy, slyšel Já jsem tamhle slůvko „bílé maso“ spolu s kuřaty. Nerozuměl jsem proč. Až dále Já jsem takové lidé viděl ve fakulta jídelně: samozřejmě bylo bílé. Doma vykrmujete slepice (kohoutky nosných plemen) několik měsíců, jejich dužnina jich výborné a spíš připomíná divočinu než bílé dužnina.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *