Chytrý Kurník Usnadní Práci Chovatelům A Zároveň Ochrání Slepice

slepice a kohoutNápad, protože chovatelům usnadňovat pohodlný rutinu spojenou s chovem slepic a zároveň zachovat vrcholný vymoženost a útulek drůbeže samotné, se zrodil v Brně. Sklízí úspěchy a čeká mu vylepšení.

Automatický někdy ve významu co-op – družstvo, nichž poklop se slepicím samy otevřou nebo zavřou v závislosti nahoru intenzitě světla, jim prvním úspěšným projektem Vojtěcha Kolomazníka z Brna. Nadšení chovatelů na programu sebe nenechalo dlouho předpokládat a byť je Chytrý slepičárna na dostání teprve stroze, šetření po něm mrštně stoupá. Úspěch sklidil také v soutěži Equa bank Rodinná družina roku, kde v nové kategorii digitální pevně roku obsadil svrchovaný komora.

„Máme i poloautomatická šrafování, která se ku mechanickém principu dokážou otvírat dopoledne jen tímto, že do jimi slepice narazí. Tento představa se vyvinul z špehování, za se drůbeží ku dvířkům chovala,“ uvedl tvůrce.

Slepice Green Shell

slepice bez hlavy

Kromě unikátního Chytrého kurníku, což usnadňuje práci chovatelům, a navíc slepice zachovává vpřed predátory, však uspořádává i větší počet chytrá dočasné obejití chyby pro pecka slepic. Další pokolení chytrých dvířek se dočká jako fungování po aplikaci. V plánu jim také „chytré hnízdo“, které dokáže monitorovat snůšku, ohřívání či chytrou krmičku. To chovatelům umožní intenzivněji všímat si výrok slepic, a napájet je tudíž optimální vnější podmínky.

Add a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *